O nama O preduzeću
O preduzeću Ispis

Historija

 

Kompanija je osnovana 1994. godine sa sjedištem i svojim pogonima u Brezi i ispostavi u Sarajevu. Tokom svog višegodišnjeg postojanja, kompanija je bila potpuno aktivna. Sa svojim proizvodima prisutna je na području cijele države. Stekla je rezultate velikog iskustva značajnu reputaciju. Imamo viziju i stratešku tendencu stalnog razvoja i kontinuiranog unaprijedenja kvalitete.

 

Djelatnost

 

AME d.o.o. je Društvo za proizvodnju, promet i usluge u građevinarstvu. Specijalizovani smo za proizvodnju, prodaju i ugradnju široke lepeze betonskih opločnika ECO programa prešanih i lijevanih proizvoda.

 

Raspolažemo sa više savremenih tehnoloških programa raznobojnih betonskih dekorativnih ploča, uz stalno praćenje kvalitete proizvodnog programa i ispitivanja proizvodnog materijala agregata i betona.

 

Naši proizvodi imaju veoma široku primjenu u oblasti niskogradnje i visokogradnje. Proizvodnjom, distribu­cijom i ugradnjom naših proizvoda dokazali smo se u opločavanju prostora oko objekata pješačkog i javnog saobraćaja, uređenju parking prostora kao i odvodnji atmosferskih, površinskih i oborinskih voda.

 

Posjedujemo odgovarajuću opremu, kompletnu meha­nizaciju i visokokvalitetnu operativu. U svom sastavu imamo pogone za proizvodnju, pravljenje betonske galanterije, betonskih ploča, kao i prateće pogone.

proizvodnja_0741 betonski-ivicnjaci

 
logo_small

reference_54

reference_45-f

reference_66

gradjevina_011